A gyerekek leginkább a palack színe és a benne lévő ital íze alapján választanak az Absolute FitKid Sportitalok közül. Szerencsére a változatos, különleges és egyedi ízviláguknak köszönhetően általában könnyen rátalálnak kedvenceikre a kínálatból.
Korábbi cikkünkben már írtunk az Absolute FitKid gyerekek szervezetére gyakorolt jótékony hatásairól. Végre van választás azoknak a kis sportolóknak is, akik nem szívesen fogyasztanak vizet, viszont szívesen kóstolnak új ízeket, a cukrozott üdítőitalokat viszont száműzték az étrendjükből.

Nézzünk most bele részletesebben a palackokba, hogy az ízeken kívül milyen különbségek vannak az Absolute FitKid italok között!

Absolute FitKid Multivitamin

Ez a málna ízű forrásvíz alapú ital teljesen energiamentes, egyáltalán nem tartalmaz cukrot. Ennek ellenére gyerekek az ízén ezt nem veszi észre. Általában rácsodálkoznak, hogy hogy lehet egy ital ilyen finom, ha nincs is benne cukor.
Ahogy az elnevezés is sugallja, rengeteg olyan vitaminnal dúsítottuk, amelyek a gyerekek egészséges fejlődéséhez hozzájárulhatnak.

fit kid multivitaminLássuk, hogyan támogatják a szervezetet ezek a vitaminok:

B-vitamin komplex :
Hozzájárul az izomszövetek fejlődéséhez
Felgyorsítja a regeneráció folyamatát
Növeli a vörösvérsejtek termelését
Segít a koncentrációban
Csökkenti a fáradtságérzetet

C-vitamin:
Erősíti az immunrendszert, és segít leküzdeni a fertőzéseket
Méregtelenítő hatású
Segít az ásványi anyagok beépülésében (D-vitamin)
Energetizál

Absolute FitKid Isotonic

Az eper-guava ízű szénsavmentes forrásvíz alapú izotóniás ital az egyetlen az Absolute FitKid italok közül, ami tartalmaz cukrot. Az izotóniás italok sportolókra gyakorolt jótékony hatásairól már írtunk korábban. A hosszútávú, intenzív edzéseken résztvevő gyerekek sportteljesítményére ugyanolyan pozitív hatással van az izotóniás ital, mint a felnőttek esetén.

Az aktívan, versenyszerűen sportoló gyerekek szervezetének folyamatos energiapótlásra van szüksége. Az energiát szervezetünk elsősorban a szénhidrátokból nyeri, ezért van szükség ilyenkor szénhidrát tartalmú ital fogyasztására. De nem mindegy, milyen cukor formájában visszük be a szükséges szénhidrát mennyiséget a szervezetbe.
Ez az izotóniás ital nem egyszerűen kristálycukrot tartalmaz, mint más cukros üdítőitalok. Ebben a palackban négyféle különböző felszívódású cukrot (szőlőcukrot, gyümölcscukorot, szukrózt és maltodextrint), amelyek biztosítják a hosszantartó energiát komoly fizikai igénybevétel esetén. Versenyek, meccsek és intenzív edzések alkalmával javasoljuk, amikor a maximális teljesítményre van szükség.

FitKid IsotonicFontos tudni, hogy nem tartalmaz koffeint vagy taurint és semmiféle káros hatása nincs a gyermekek szervezetére. A FitKid Isotonic ital a gyermekek számára nélkülözhetetlen ásványi anyagokban és vitaminokban gazdag ital, ilyen módon javítja a gyerekek sportteljesítményét:

Négyféle cukortartalmának köszönhetően hosszan kitartó energiát biztosít
A sportolás közben elvesztett ásványi anyagokat gyorsan és hatékonyan pótolja

B vitamin komplex tartalma miatt

Támogatja az immunrendszert
Segít a koncentrációban
Serkenti az nagy fizikai igénybevételt követő regenerálódást
Segíti a gyermek mentális teljesítőképességét
Csökkenti a fáradtságérzet

Absolute FitKid Immunity

Az Absolute FitKid termékcsalád harmadik tagja ugyancsak energiamentes, narancs-kaktuszfüge ízű, szénsavmentes forrásvíz alapú üdítőital.

Ezt az italt akár mindennapi fogyasztásra is javasoljuk, hiszen a gyerekek immunrendszerének támogatása nem időszakos feladat. Ha a gyerek nem szereti a napi vitaminadagját tabletta formájában bevinni a szervezetébe, vagy ez a művelet a mindennapi rohanásban rendszerint elmarad, akkor a FitKid Immunity erre a problémára is ideális megoldást nyújt.
A két alapvető vitamin található ebben az italban, ami az immunrendszer karbantartásához elsősorban szükséges.

FitKid ImmunityC-vitamin:
Erősíti az immunrendszert, segít leküzdeni a fertőzéseket
Fáradtságcsökkentő hatású
Méregtelenítő hatású
Segít az ásványi anyagok beépülésében (D-vitamin)

D-vitamin:
Egészségesebb, erősebb csontokért felel
Segít a fejlődő szervezet növekedésében (segít a kálcium felszívódásában)
Nagy mértékben növeli a sportolás utáni regenerálódást
Javítja a sportteljesítményt

Az Absolute FitKid sportitalokat az Absolute Live Webshopban vásárolhatják meg a szülők. Praktikus kiszerelésüknek köszönhetően kiválóan alkalmas arra, hogy minden napra betegyünk egyet a gyerkőc táskájába ezzel is támogatva egészségét és sportfejlődését. Ha emellett még odafigyelünk a kiegyensúlyozott táplálkozására is, akkor szülőként mindent megtettünk gyermekeink egészségéért.

Vissza az előző oldalra