Rólunk/Magunkról

„Pénzen sem lehet megvenni az igazán fontos dolgokat,
de lehet a pénzen egészségesebbet, jobbat, környezetet kevésbé terhelőt venni.”

Magyar családi vállalkozásként 1993 óta foglalkozunk palackozott üdítő italok, ásványvíz és funkcionális ital termékek gyártásával, forgalmazással. Egy generációváltás lezárását követően 2008-tól a vállalkozás jogutódjaként az R-Water Korlátolt Felelősségű Társaságként végzi a fent megfogalmazott szemléletben a valós igényekre szabott termékportfólióinak fejlesztését, továbbra is 100%-ban Magyar Családi tulajdonban.

A legújabb nemzetközi trendeknek is megfelelő termékkínálatot, modern, teljesen automata gépsoron úgynevezett ULTRACLEAN rendszerben állítjuk elő magas minőségben napi akár 100.000 db kapacitással.

Termékeink segítenek a változatos és egészséges étrend összeállításában és ennél fogva az egészség megőrzésében úgy, hogy közben nem fogyasztunk felesleges kalóriákat, fogyasztunk viszont sok-sok vitamint és ásványi anyagot, rostot! Továbbá hatékonyan támogatnak minden mozgásformát amatőrtől professzionális szintig, hiszen a válogatott összetevők között mindenki megtalálja a számára hatásosat, minőségit és mennyiségben elegendőt!

Fontos küldetésünk a környezettudatosság! Termékeink csomagolása 100%-ban újrahasznosítható! Új, modern rendszerben a csomagolóanyagok mennyiségét 25%-kal míg az előállításhoz felhasznált energia mennyiségét 30%-kal csökkentettük az elmúlt két évben és a folyamat nem áll meg. Cél, hogy 2021-e az energiafelhasználás 30-40%-a megújuló forrásból származzon, illetve a felhasznált PET palackok 25-35% -a újrahasznosított RePET alapanyagból készüljön!

Termékeink minőségét saját mikrobiológiai és minőség-ellenőrzésre jól felszerelt laborunk folyamatosan ellenőrzés alatt tartjuk.

Reméljük, rövid bemutatkozásunk elnyerte tetszését és Önt is partnereink / fogyasztóink között tudhatjuk!

Nagy Ervin és Nagy-Parádi Tímea
CEO

Export értékesítés
bemutatkozás